Εμπορία φρούτων - λαχανικών & τροφίμων, Κέρκυρα
Η εταιρεία εμπορίας φρούτων και λαχανικών δημιουργήθηκε από την Ειρήνη Σπίγγου το 1985 και αργότερα το 1995 ανέλαβε ο Σπύρος Σπίγγος, όπου και εξελίχθηκε σε QUALITY FRUIT - SPIROS SPINGOS.
Με το πέρασμα του χρόνου, ο Σπύρος Σπίγγος με τη στήριξη των πελατών του και κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη της αγοράς, αναπτυσσόταν και το 2008 πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα αναβάθμισης κι εξέλιξης της εταιρείας. Προέβει στην αγορά οικοπέδου στην περιοχή Μάμαλοι Αλεπού, όπου εκεί συστάθηκε η Σ. ΣΠΙΓΓΟΣ Α.Ε.Ε - QUALITY FRUIT CENTER & FOOD LOGISTICS και ξεκίνησε η ανέγερση μιας υπερσύγχρονης μονάδας, η οποία άρχισε να στεγάζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της, τον Αύγουστο του 2012.
Η νέα μονάδα έχει κατασκευασθεί βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών κτιρίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας για να διατηρεί τα οπωρολαχανικά, τα φρούτα και τα τρόφιμα σε άριστη κατάσταση κι έχει συνολική στεγασμένη έκταση 1000m2.
Περιέχει 8 ξεχωριστούς θαλάμους, στους οποίους μπορούν να αποθηκευθούν προϊόντα σε θερμοκρασίες από -20ºC έως +25ºC, όπου όλος ο χώρος του κτιρίου είναι κλιματιζόμενος (ψυχόμενος) και υπάρχει κι ένας μη ψυχόμενος χώρος, αναλόγως πάντα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
Η Quality Fruit & Food Logistics Σπύρος Σπίγγος φροντίζει για:
√ Καθημερινές παραλαβές στην καλύτερη ποιότητα
√ Λογικές τιμές
√ Την παροχή της μεγαλύτερης ποικιλίας και πληρότητας φρούτων λαχανικών
√ Την αποθήκευση και διανομή ποιοτικών τροφίμων με όλες τις προδιαγραφές ελέγχων
√ Την παροχή υπηρεσιών logistics προς τρίτους